Ulrik har ejet og drevet Lykkensgård Avlscenter siden 2007 og det er her de renracede Duroc grise opdrættes. Her sættes dyrevelfærd højt og alle medarbejdere har en høj faglig stolthed omkring det de laver.
I 2012 opnåede Lykkensgård Avlscenter førstepladsen indenfor avl af Duroc grise ligesom vi i 2018 blev kåret til ”Årets arbejdsplads” på VKST´s årsmøde.
Ulrik overtog i forbindelse med et generationsskifte Kongestensgården opformering i 2017. Kongestensgården, som ligger helt ude på spidsen af Røsnæs med vand på 3 sider, er fra 1734 og har været i slægtens eje lige siden og Ulrik er 7.generation i rækken.
Henriette, som oprindeligt kommer fra Jylland, har en mangeårig baggrund i salg, ledelse og undervisning. Gennem de sidste år har hun opbygget en viden om, og interesse for landbrug og dyrevelfærd og dette sammenholdt med en kærlighed for god mad, og især godt kød, opstod idéen og lysten til at starte Røsnæs Duroc.
”Tiden og muligheden var der nu for at vi sammen kunne skabe noget nyt der var oplagt med de kompetencer vi hver især kan bibringe. Der findes alt for meget dårligt kød på markedet i dag, og vi kan mærke tendensen går imod at forbrugerne gerne vil have lækre råvarer, gode madoplevelser og samtidig også gerne vil betale lidt ekstra for god kvalitet. Vi mærker heldigvis også at det igen er blevet lidt mere trendy at spise grisekød og har man endnu ikke smagt Duroc må man ikke snyde sig selv for det.